ONZE AUDIOTOUR MET STADSWANDELING

Bij seizoen 1 van de podcast hoort een stadswandeling. Onze gasten en wij - de makers van de stadswandeling - vertellen op bepaalde plekken in Leiden meer over een thema dat hoort bij de stad, de natuur of bij onze kijk op en omgang met de natuur. Op deze pagina vind je de link naar de stadswandeling met audiotour, en een pdf-bestand met de route. Deze kun je downloaden of van tevoren printen.

Let op: om de stadswandeling te kunnen beluisteren, heb je een mobiele telefoon met internet verbinding én oortjes of een koptelefoon nodig. Wij wensen je veel plezier!


HET STARTPUNT

Het startpunt van deze stadswandeling is de Beestenmarkt. Waarom dit plein zo heet, wordt meteen in het eerste fragment van de audiotour duidelijk. 

Kom je met de trein of met de bus en stap je uit bij Leiden Centraal? Loop dan via het stationsplein en het Museum voor Volkenkunde naar de Rijnsburgerbrug. Aan de linkerkant zie je een plein tegenover bioscoop Lido. Dit is de Beestenmarkt.

PLATTEGROND


DE LINK NAAR DE AUDIOTOUR STADSWANDELING:

1 download de izi.TRAVEL app op je mobiele telefoon

2 open de app en zoek naar Natuur Leiden

3 open de wandeling.

4 TIP: neem oortjes of een koptelefoon mee.

Onze stadswandeling kun je luisteren via izi.travel. Hier kun je de qr-code scannen:

 

DOWNLOAD PLATTEGROND STADSWANDELING:

Wil je liever ook een geschreven route uitprinten? Dat kan! Download hier het pdf, download het document naar je mobiele telefoon of print deze thuis uit:

 

STADSWANDELINGNATUURLEIDEN
PDF – 157,3 KB 301 downloads

 

Wil je ook een kaart van de route? Dan kun je die hier downloaden:

DEKAARTVANDEWANDELING
PDF – 897,3 KB 294 downloads

Onderweg zijn er genoeg gelegenheden om even pauze te houden. Ook kun je de route in stukjes delen en de volgende keer weer verder gaan waar je gebleven was. De audiotour is alleen te vinden op izi.travel. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Wij wensen je heel veel plezier toe!